PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1979 | 30 | 5 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie chromatografii gazowej do oznaczania składu aminokwasowego albuminy krwi wołu i pieczarek (Agaricus bisporus)

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Application of gas-liquid chromatography for determination of amino acid composition of bovine albumin and cultivated mushrooms (Agaricus bisporus)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

5

Opis fizyczny

s.465-471,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa i Zamrażalnictwa, Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach
autor
  • Zakład Przetwórstwa i Zamrażalnictwa, Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-575ebc2e-f92c-4aeb-8f0d-87cb99031725
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.