Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2021
|
26
|
2
|
Tytuł artykułu
Impact of a production season on the chemical composition and pro-health properties of milk and rennet cheese from sheep
Autorzy
Zabek K
,
Milewski S.
,
Antoszkiewicz Z.
,
Sobczak A.
,
Micinski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2021
Tom
26
Numer
2
Opis fizyczny
p.369-381,ref.
Twórcy
autor
Zabek K
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Milewski S.
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Antoszkiewicz Z.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Sobczak A.
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Micinski J.
Department of Sheep and Goat Breeding, Faculty of Animal Bioengineering, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego str. 5, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2021.26.1.2119
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56fed350-c5fd-4f51-b26f-b22cdb7619ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.