Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
2021
|
72
|
3
|
Tytuł artykułu
Health-promoting effects of bioactive compounds in blackcurrant (Ribes nigrum L.) Berries
Autorzy
Oczkowski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
black currant
bioactive compound
anthocyanin
polyphenol
chemoprevention
oxidative stress
antiinflammatory property
PL
czarna porzeczka
skladniki bioaktywne
antocyjany
polifenole
chemoprewencja
stres oksydacyjny
wlasciwosci przeciwzapalne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2021
Tom
72
Numer
3
Opis fizyczny
p.229-238,fig.,ref.
Twórcy
autor
Oczkowski M.
Institute of Human Nutrition Sciences, Department of Dietetics, Warsaw University of Life Sciences (WULS-SGGW), Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.32394/rpzh.2021.0174
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56e01f1b-8c35-4acc-b1c9-b2c0f80b4527
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.