Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1990
|
44
|
6
|
Tytuł artykułu
Próba optymalizacji procesu smażenia zanurzeniowego filetów z mintaja
Autorzy
Czarniecka E.
,
Osinska E.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ryby
smazenie
filety
mintaj
smazenie zanurzeniowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
6
Opis fizyczny
s.15-18,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czarniecka E.
Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Osinska E.
Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Zalewski S.
Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56c126c8-5c08-48c7-ad22-215654534afc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.