PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 11 | 2 |

Tytuł artykułu

Zmiany wybranych właściwości fizykochemicznych mięsa i tłuszczu końskiego w czasie przechowywania chłodniczego i zamrażalniczego

Warianty tytułu

EN
Changes in selected physicochemical properties of horse meat and fat during cold and frozen storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

2

Opis fizyczny

s.123-134,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, ul.Zelwerowicza 4 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-56a02a61-0e02-486f-a40d-98211d652d31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.