Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
2017
|
11
|
2
|
Tytuł artykułu
Zmiany wybranych właściwości fizykochemicznych mięsa i tłuszczu końskiego w czasie przechowywania chłodniczego i zamrażalniczego
Autorzy
Stanislawczyk R.
,
Rudy M.
Warianty tytułu
EN
Changes in selected physicochemical properties of horse meat and fat during cold and frozen storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso konskie
tluszcz konski
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci hydratacyjne
kruchosc miesa
zmiany wlasciwosci
warunki przechowywania
przechowywanie chlodnicze
przechowywanie zamrazalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2017
Tom
11
Numer
2
Opis fizyczny
s.123-134,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stanislawczyk R.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, ul.Zelwerowicza 4 35-601 Rzeszów
autor
Rudy M.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.NPT.00192
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56a02a61-0e02-486f-a40d-98211d652d31
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.