Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1984
|
33
|
04
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie enzymów proteolitycznych grzybni Penicillium roqueforti do otrzymania hydrolizatu białkowego jako przyprawy do potraw
Autorzy
Szoltysek K.
,
Ziobrowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1984
Tom
33
Numer
04
Opis fizyczny
s.10-12,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szoltysek K.
Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu, Wrocław
autor
Ziobrowski J.
Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-568e61a6-0f3e-44e4-9670-1a3ede79a732
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.