Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2021
|
26
|
1
|
Tytuł artykułu
Assessment of the nutritional value of Sida hermaphrodita (L.) Rusby (Virginia fanpetals): chemical composition of herbage and silage
Autorzy
Borsuk M.
,
Purwin C.
,
Baranowska M.
,
Antoszkiewicz Z.
,
Nogalski Z.
,
Mazur-Kusnirek M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2021
Tom
26
Numer
1
Opis fizyczny
p.249-260,ref.
Twórcy
autor
Borsuk M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Purwin C.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Baranowska M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Antoszkiewicz Z.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Nogalski Z.
Department of Cattle Breeding and Milk Evaluation, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Poland
autor
Mazur-Kusnirek M.
Department of Animal Nutrition and Feed Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-718 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2021.26.1.2075
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56650426-8070-4afe-b33c-69e4a2caff74
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.