Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
2011
|
3(204)
|
Tytuł artykułu
Instrumentalne metody wykrywania zafałszowań oliwy z oliwek
Autorzy
Dankowska A.
,
Malecka M.
Warianty tytułu
EN
Instrumental methods of detection of olive oil adulteration
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
oliwa z oliwek
zafalszowania zywnosci
metody wykrywania
metody instrumentalne
oleje roslinne
zywnosc
oleje jadalne
metody spektroskopowe
chromatografia cieczowa wysokosprawna
chromatografia gazowa
spektrometria masowa
nos elektroniczny
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2011
Numer
3(204)
Opis fizyczny
s.29-46,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dankowska A.
Katedra Towaroznawstwa Żywności, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, Poznań
autor
Malecka M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-55b3ecf1-7a57-4da5-b1ab-41216fbd5a04
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.