PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 02 | 7 |

Tytuł artykułu

The market situation of dairy products with added value content in Hungary

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Sytuacja na rynku produktów mleczarskich o wartości dodanej na Węgrzech

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
Hungarian dairy product market, like each country market, has specific characteristics and differences from the others. The paper analyses general trends in Hungarian milk and dairy product consumption, structure of dairy product market and consumption, including market share of products with value added.
PL
W artykule przedstawiono trendy w zakresie produkcji i konsumpcji mleka i przetworów mlecznych na Węgrzech w latach 90-tych oraz scharakteryzowano strukturą konsumpcji produktów mlecznych, ze szczególnym uwzględnieniem produktów o wartości dodanej.

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

02

Numer

7

Opis fizyczny

p.101-108

Twórcy

autor
  • Szent Istvan University Godollo, Godolo, Hungary

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-550fcaa6-c848-487c-bd3c-b5dc84b01d15
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.