Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2005
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of ordinary or microencapsulated sodium chloride on microbiological quality of meat stored in refrigerated conditions
Autorzy
Danyluk B.
,
Medynski A.
,
Grzes B.
,
Iwanska E.
,
Mikolajczak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
microencapsulation
sodium chloride
microbiological quality
microbiological contamination
meat
storage
refrigeration
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2005
Numer
2
Opis fizyczny
p.21-24, ref.
Twórcy
autor
Danyluk B.
Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Medynski A.
Barentz Ltd., Nowoberestecka 14, 02-204 Warsaw, Poland
autor
Grzes B.
Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Iwanska E.
Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Mikolajczak B.
Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5509c40f-c1fc-48de-af84-ad1132ba118b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.