PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of ordinary or microencapsulated sodium chloride on microbiological quality of meat stored in refrigerated conditions

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.21-24, ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Barentz Ltd., Nowoberestecka 14, 02-204 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
  • Institute of Meat Technology, Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5509c40f-c1fc-48de-af84-ad1132ba118b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.