Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
08
|
Tytuł artykułu
Krioprotekcja nierozdrobnionego mięsa wieprzowego
Autorzy
Dziomdziora M.
,
Krala L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
chlodnictwo
mieso wieprzowe
przechowywanie
mrozenie
krioprotektanty
wlasciwosci funkcjonalne
stabilnosc termiczna
mieso nierozdrobnione
polidekstroza
karageny
zawartosc bialka
wodochlonnosc
denaturacja bialka
polisacharydy
hydrokoloidy
zmiany funkcjonalne
cechy fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
08
Opis fizyczny
s.42-46,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dziomdziora M.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Krala L.
Zakład Technologii Chłodnictwa Żywności, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5487d2b0-2567-40d7-aad7-10bd43a7c791
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.