PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 29 | 1 |

Tytuł artykułu

Ocena zawartości wybranych składników odżywczych i substancji bioaktywnych w różnych rodzajach pieczywa dostępnych na polskim rynku

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Assessing content of selected nutrients and bioactives in different kinds of bread available on the Polish market

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

1

Opis fizyczny

s.63-77,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Samodzielna Pracownia Oceny Jakości Produktów Roślinnych, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin -Państwowy Instytut Badawczy, Radzików, 05-870 Błonie
  • Samodzielna Pracownia Oceny Jakości Produktów Roślinnych, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin -Państwowy Instytut Badawczy, Radzików, 05-870 Błonie
  • Samodzielna Pracownia Oceny Jakości Produktów Roślinnych, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin -Państwowy Instytut Badawczy, Radzików, 05-870 Błonie
  • Pracownia Ekonomiki Nasiennictwa i Hodowli Roślin, Zakład Nasiennictwa i Nasionoznawstwa, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy, Radzików, 05-870 Błonie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-546a08b3-e5e0-4464-8443-15a4a480503d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.