Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Pomiar objętości strumienia cieczy w przemyśle spożywczym
(
Jankowak T.
,
Wagrowski Z.
,
Lehmann S.
)
artykuł:
Modernizacja techniki produkcji kazeiny
(
Gozdz J.
,
Kosinski Z.
,
Makara J.
)
artykuł:
Rola kwasu askorbinowego w produktach spożywczych
(
Nowakowska S.
)
artykuł:
Stanowisko Komisji Higieny Żywności i Komitetu Żywienia Człowieka PAN w sprawie tzw. "zdrowej żywności"
(
Gertig H.
)
artykuł:
Państwowy przemysł chłodniczy w Polsce
(
Soczowka M.
)
artykuł:
Preparowanie białka plazmy krwi świńskiej w produkcji kiełbas trwałych fermentowanych
(
Pyrcz J.
,
Jermoluk A.
,
Duda Z.
)
artykuł:
Ocena wartości odżywczej i zdrowotnej żywności oraz żywienia w profilaktyce
(
Duda G.
)
artykuł:
35 lat Przedsiębiorstwa Przemysłu Chłodniczego w Kielcach
(
Rodak A.
)
artykuł:
Możliwość wykorzystania grzybów wyższych do produkcji białka z surowców odpadowych
(
Jamroz J.
,
Kalbarczyk J.
)
artykuł:
Z żałobnej karty. Prof. dr hab. inż. Jerzy Ziobrowski
artykuł:
Wybrane zagadnienia gospodarki żywnościowej w Norwegii
(
Imbs B.
,
Jakubczyk T.
)
artykuł:
Budowa i eksploatacja polskich wytaczarek spożywczych
(
Moscicki L.
,
Bigelmajer D.
,
Wesołowski B.
)
artykuł:
Rozwój produkcji margaryny
(
K.S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.