Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1990
|
41
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Ocena zdrowotna przeciwutleniaczy stosowanych w przemyśle spożywczym
Autorzy
Karlowski K.
,
Klosinska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Assessment of health effects of antioxidants used in food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
badania toksykologiczne
przeciwutleniacze syntetyczne
wyniki badan
zywice
kwas askorbinowy
kwas izoaskorbinowy
synergenty
ocena zdrowia
oksydacja
kwas mlekowy
galusany
autooksydacja
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1990
Tom
41
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.89-98,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karlowski K.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
autor
Klosinska J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, ul.Chocimska 24, 00-791 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-53e909ca-6c5d-4662-ba1d-f02ab6c004a6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.