Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1971
|
22
|
3
|
Tytuł artykułu
Ocena mikrobiologiczna i chemiczna filetów mrożonych z dorsza znajdujących się w obrocie
Autorzy
Maleszewski J.
,
Szymikowski J.
,
Czarnowska W.
,
Olejnik E.
,
Hempel J.
,
Kasza I.
,
Serwin L.
,
Wilczynska-Stelmach W.
,
Konieczynska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Mikrobiologiceskaja i himiceskaja ocenka zamorozhennyh filetov triski nahodjaszihsja v torgovom oborote
EN
Microbiological and chemical evaluation of frozein cod fillets from the market
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
ryby mrozone
dorsze
ocena mikrobiologiczna
ocena chemiczna
zawartosc tlenu
mikroorganizmy
zawartosc mikroorganizmow
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1971
Tom
22
Numer
3
Opis fizyczny
s.333-338,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maleszewski J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Szymikowski J.
autor
Czarnowska W.
autor
Olejnik E.
autor
Hempel J.
autor
Kasza I.
autor
Serwin L.
autor
Wilczynska-Stelmach W.
autor
Konieczynska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5327bf86-3a4f-4d2c-87ee-ef802da9fc67
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.