Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mleczarskiego
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Grupa GNT wprowadza żywność barwiącą przeznaczoną dla małych dzieci i niemowląt
artykuł:
Witamina D - rola i znaczenie dla człowieka
(
Zaborska A.
,
Krol J.
,
Brodziak A.
)
artykuł:
Nowa metoda na kwaśną serwatkę
artykuł:
Znakowanie lodów wartością odżywczą. Co powinna zawierać etykieta?
(
Kasprzyk I.
,
Markowska J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Higiena w zakładzie a ekonomika produkcji
artykuł:
Ceny żywności w Polsce i Unii Europejskiej
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Mleczne produkty fermentowane źródłem kwasu y-aminomasłowego
(
Szosland-Faltyn A.
,
Krolasik J.
)
artykuł:
Polsko-amerykanska współpraca gospodarcza
artykuł:
Prognozowanie wzrostu Listeria monocytogenes w mleku i śmietance. Metoda impedymetryczna
(
Adamczewski K.
,
Kowalik J.
)
artykuł:
Fouling membranowy problemem w przetwórstwie mleka
(
Dec B.
,
Juskiewicz M.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w UE. System RASFF
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
,
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Mazanska M.
,
Szynal T.
,
Postupolski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.