Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2020
|
68
|
12
|
Tytuł artykułu
Optymalna wielkości zamówień wyznaczona metodą Economic Order Quantity
Autorzy
Moszczynski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
piekarnie
stany magazynowe
surowce piekarskie
wielkosc zamowienia
poziom optymalny
obliczenia
metoda Economic Order Quantity
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2020
Tom
68
Numer
12
Opis fizyczny
s.10-11,wykr.
Twórcy
autor
Moszczynski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-527d572a-acdb-4a46-82ca-47850d1f3138
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.