Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2018
|
01
|
Tytuł artykułu
Szlachetne serowarstwo to również polska sprawa. Rozmowa z Jarosławem Walczykiem, szefem kuchni, ambasadorem marki Skarby Serowara, prezesem Fundacji Klubu Szefów Kuchni i Head Chefem Akademii Bocuse d'Or Poland
Autorzy
Grzeszuk M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Walczyk Jaroslaw wywiad
marka Skarby Serowara
ser Bursztyn
firma Spomlek
produkty premium
serowarstwo
sery
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Numer
01
Opis fizyczny
s.26,fot.
Twórcy
autor
Grzeszuk M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-527d4b01-1653-4843-aa31-b003fb633a84
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.