Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1979
Tom
05
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The effect of certain technological factors on the quality and keeping quality of instant whole milk powder
(
Rotkiewicz W.
,
Hansen P. S.
,
Jensen G. K.
)
artykuł:
Feed protein from vaste keratin materials
(
Wolski T.
)
artykuł:
Semi-continuous fermentation of citric acid by submerged fermentation
(
Lesniak W.
,
Stawicki S.
)
artykuł:
Contents of free aminoacids and amides in sugar beet and sugar industry semiproducts
(
Drewnowska W.
,
Walerianczyk E.
,
Butwilowicz A.
,
Jarzebinski J.
,
Fitak B.
,
Gajewska M.
)
artykuł:
Changes in folacin content in the non-ripening cheese (tvarog) production process
(
Czarnocka-Roczniakowa B.
,
Drewek Z.
,
Kopczynska E.
)
artykuł:
Changes in the content of tryptophane and available lysine during autooxidation of protein-lipid preparations
(
Szebiotko K.
,
Grzeskowiak Z.
,
Olejnik D.
,
Walkowska A.
,
Kopras B.
)
artykuł:
Investigation of bacteriostatic activity of rafined liquid smoke
(
Stankiewicz-Berger H.
,
Kitzman P.
)
artykuł:
Survival of bifidobacteria under adverse physiological conditions
(
Lipinska E.
)
artykuł:
Studies on usability of phytic acid determination for estimation of soybean protein content in meat products
(
Kloczko I.
,
Rutkowski A.
)
artykuł:
Stabilization of apple wines containing gelatinized starch and dextrin
(
Czyzycki A.
,
Masior S.
,
Pogorzelski E.
,
Lukawska-Pietrzak Z.
,
Adamow-Piaszczynska M.
,
Bury S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.