PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 04-05 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka oraz kierunki wykorzystania kassawy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

Opis fizyczny

s.103-104,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

  • [1] Cooke R.D., and Maduagnn E.N.: J. Food Technol. 1978, 13, 299-306.
  • [2] Daubresse P., Ntibarshirwa S., Cheysen A., Meyer A.: Biotechnology and Bioengineering 1987, 29, 8, 962-968.
  • [3] Dougan J., Robinson J.M., Sumar S., Howard G.E., Coursey D.C.: J. Sci. Food Agric. 1983, 34, 874-884.
  • [4] Eltinay A.H., Bureng P.L., Yas E.A.E.: J. Food Technol. 1984, 19, 197 202.
  • [5] Eshiett N.O., Ademosun A.A., Omale T.A.: J. Nutr. 1980, 110, 4, 697-702.
  • [6] Gregory K.F., Reade A.E., Khor G.L.: Food Technol. 1976, 30, 30-35.
  • [7] Rolz C.: Annual Reports on Fermentation Prosesses 1984, 7, 264.
  • [8] Stevenson M.H., Tackson N.: J. Sci. Food Agic. 1983, 34, 1361-1367.
  • [9] Stevenson M.H.: J. Sci. Food Agric. 1984. 35, 36-40.
  • [10] Senez J.C., Raimboult M., Deschapms F.: World Aminal Review 1980, 35, 36-39.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-523f2309-faa9-48dc-9664-65143b202a6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.