Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1990
|
44
|
04-05
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka oraz kierunki wykorzystania kassawy
Autorzy
Van Ba N.
,
Bednarski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maniok
tapioka
uprawy
sklad chemiczny
alkohol
zywienie zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
04-05
Opis fizyczny
s.103-104,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Van Ba N.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bednarski W.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
[1] Cooke R.D., and Maduagnn E.N.: J. Food Technol. 1978, 13, 299-306.
[2] Daubresse P., Ntibarshirwa S., Cheysen A., Meyer A.: Biotechnology and Bioengineering 1987, 29, 8, 962-968.
[3] Dougan J., Robinson J.M., Sumar S., Howard G.E., Coursey D.C.: J. Sci. Food Agric. 1983, 34, 874-884.
[4] Eltinay A.H., Bureng P.L., Yas E.A.E.: J. Food Technol. 1984, 19, 197 202.
[5] Eshiett N.O., Ademosun A.A., Omale T.A.: J. Nutr. 1980, 110, 4, 697-702.
[6] Gregory K.F., Reade A.E., Khor G.L.: Food Technol. 1976, 30, 30-35.
[7] Rolz C.: Annual Reports on Fermentation Prosesses 1984, 7, 264.
[8] Stevenson M.H., Tackson N.: J. Sci. Food Agic. 1983, 34, 1361-1367.
[9] Stevenson M.H.: J. Sci. Food Agric. 1984. 35, 36-40.
[10] Senez J.C., Raimboult M., Deschapms F.: World Aminal Review 1980, 35, 36-39.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-523f2309-faa9-48dc-9664-65143b202a6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.