Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2009
|
57
|
02
|
Tytuł artykułu
Legionella – zagrożenie dla pracowników przemysłu spożywczego
Autorzy
Majczyna D.
Warianty tytułu
EN
Legionella – a threat to the employees of food industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Legionella
zagrozenia
pracownicy
przemysl spozywczy
bakterie
zagrozenie zdrowia
zakazenia czlowieka
zrodla zakazenia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2009
Tom
57
Numer
02
Opis fizyczny
s.14-17,rys.,fot.
Twórcy
autor
Majczyna D.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-51d6810f-fa04-43ae-add0-7399b4090e1f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.