Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Pewne kutrowanie z firmą Inotec
artykuł:
Błonnik pszenny o wysokiej funkcjonalności
artykuł:
Budowa białek
artykuł:
Rodzynki jako środek konserwujący
artykuł:
Aspekty ryzyka w produkcji mięsa
artykuł:
Rozwiązania firmy FOSS dla przemysłu mięsnego
artykuł:
Smak-metabolicznie zmienny zmysł
artykuł:
Dziczyzna zamiast mięsa wołowego?
artykuł:
Pięć razy więcej CLA w mięsie kangurzym
artykuł:
Spotkanie w Wiśle
artykuł:
Konfekcjonowanie z wykorzystaniem terminali radiowych-elementem pełnej kontroli pochodzenia
(
Krzywinski A.
)
artykuł:
Nowa tacka do gotowania na parze firmy Sealed Air Cryovac
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.