Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
2
|
Tytuł artykułu
Ocena wiedzy żywieniowej konsumentów o żywności funkcjonalnej
Autorzy
Dymkowska-Malesa M.
,
Szparaga A.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of consumers nutritional knowledge about functional food
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
konsumenci
wiedza zywieniowa
zywnosc funkcjonalna
preferencje konsumentow
kryteria wyboru
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
2
Opis fizyczny
s.50-55,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dymkowska-Malesa M.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
autor
Szparaga A.
Katedra Biochemii i Biotechnologii, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5196101a-9a5d-4b06-8e5c-4dc22e1ce768
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.