Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1970
|
19
|
10
|
Tytuł artykułu
Niektóre uwagi o technologii konserwy sera topionego
Autorzy
Kudella J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
technologia mleczarstwa
serowarstwo
sery topione
procesy technologiczne
opakowania zywnosci
opakowania metalowe
puszkowanie
konserwy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1970
Tom
19
Numer
10
Opis fizyczny
s.19-20
Twórcy
autor
Kudella J.
Zakład Wytwórczy Serów Topionych w Toruniu, Toruń
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-50caec13-6c19-436b-b1b4-a297d85c6b23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.