PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2012 | 47 | 05 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesu dojrzewania na zmiany właściwości fizyko-chemicznych mięsa końskiego w czasie chłodniczego przechowywania

Warianty tytułu

EN
Effect of maturing process on changes physico-chemicals properties of horsemeat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

47

Numer

05

Opis fizyczny

s.38-41,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Uniwersytet Rzeszowski w Rzeszowie, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-50b094ed-ec64-4663-b834-7e244e4ce31e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.