Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Agricultura
2020
|
19
|
3
|
Tytuł artykułu
Culinary quality of tubers of selected potato varieties depending on the foliar fertilization used
Autorzy
Bienia B.
,
Sawicka B.
,
Krochmal-Marczak B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Jakość konsumpcyjna bulw wybranych odmian ziemniaka w zależności od stosowania nawożenia dolistnego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
potato
potato tuber
tuber quality
eating quality
consistency
foliar fertilization
culinary quality
taste
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Agricultura
Rocznik
2020
Tom
19
Numer
3
Opis fizyczny
p.123-136,fig.,ref.
Twórcy
autor
Bienia B.
Carpathian State University in Krosno, Rynek 1, 38-400 Krosno, Poland
autor
Sawicka B.
Department of Plant Production Technology and Commodities Science, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 15, 20-950 Lublin, Poland
autor
Krochmal-Marczak B.
Carpathian State University in Krosno, Rynek 1, 38-400 Krosno, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.37660/aspagr.2020.19.3.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-50a5ea17-8188-4462-aef6-1b40c04c6fe3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.