PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 48 | 4 |

Tytuł artykułu

Skład kwasów tłuszczowych, udział CLA oraz izomerów trans C18:1 i C18:2 w serach z produkcji ekologicznej

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Fatty acid composition, the proportion of CLA and trans isomers of C18:1 and C18:2 acids in cheeses from organic production

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

48

Numer

4

Opis fizyczny

s.615-621,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-50787779-fd2f-4266-90fb-e1ae6117e8f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.