Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1971
|
22
|
6
|
Tytuł artykułu
Wyniki zastosowania metodyki wagowego badania indywidualnego spożycia dla charakterystyki wyżywienia w zakładach zamkniętych i w rodzinie. Część I. Metodyka badania
Autorzy
Dluzniewska K.
,
Ksiezyk M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The recipe-weighing method in the study of individual food intake in family and institutional feeding Part I. Methods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zaklady zamkniete
metodyka badan
produkty spozywcze
odzywianie
potrawy
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1971
Tom
22
Numer
6
Opis fizyczny
s.715-726,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dluzniewska K.
Instytut Medycyny Społecznej, Akademia Medyczna w Krakowie, Kraków
autor
Ksiezyk M.
Instytut Medycyny Społecznej, Akademia Medyczna w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4feab269-d65a-453d-9ac8-cafd5b7a0ba9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.