Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2024
Tom
38
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Integrated assessment of the impact of conventional and organic farming systems on soil biochemical indicators
(
Futa B.
,
Myszura-Dymek B.
,
Wesolowska S.
)
artykuł:
Investigating the relationship between temperature and soil CO2 emission according to paddy water condition
(
Kim H.
,
Moon H.-D.
,
Jo E.
,
Cho Y.
,
Shin S.-H.
,
Lee H. J.
,
Ha J.-S.
,
Jeong S.
,
Yeom J.-M.
,
Cho J.
)
artykuł:
Effect of different chemical properties of cereal grains on the foraging and microbiome of the rice weevil (Sitophilus oryzae L.)
(
Kosewska O.
,
Przemieniecki S. W.
,
Koronkiewicz S.
,
Nietupski M.
)
artykuł:
Effect of air temperature on each fruit growth and ripening stage of strawberry ‘Koiminori’
(
Naito H.
,
Kawasaki Y.
,
Hidaka K.
,
Higashide T.
,
Misumi M.
,
Ota T.
,
Lee U.
,
Takahashi M.
,
Hosoi F.
,
Nakagawa J.
)
artykuł:
Vis/NIR and FTIR spectroscopy supported by machine learning techniques to distinguish pure from impure Iranian rice varieties
(
Zaresani H.
,
Sayyah A. H. A.
,
Zareiforoush H.
,
Khorramifar A.
,
Gancarz M.
,
Tabor S.
,
Karami H.
)
artykuł:
Assessment of the impact of spent mushroom substrate on biodiversity and activity of soil bacterial and fungal populations based on classical and modern soil condition indicators
(
Kwiatkowska E.
,
Joniec J.
,
Kwiatkowski C. A.
,
Kowalczyk K.
,
Nowak M.
,
Lesniowska-Nowak J.
)
artykuł:
Comparative effect of silver nanoparticles on maize rhizoplane microbiome in initial phase of plants growth
(
Gorczyca A.
,
Przemieniecki S. W.
,
Ocwieja M.
)
artykuł:
Effects of phenolic acid molecular structure on the structural properties of gliadins and glutenins
(
Klosok K.
,
Welc-Stanowska R.
,
Nawrocka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.