Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1970
|
103
|
Tytuł artykułu
Badania nad zmianami dostępnych grup tiolowych i potencjału oksydo-redukcyjnego w mięsie wodnistym
Autorzy
Pisula A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Study on changes of the amount of available sulfhydryl groups and oxidation-reduction potential in watery (PSE) meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1970
Tom
103
Opis fizyczny
s.167-173,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pisula A.
Katedra Technologii Mięsa, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4f5012da-8e13-4ead-82b6-ca6493012886
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.