Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2021
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Propozycja zakazu reklamy mięsa uderza w stabilność bezpieczeństwa żywnościowego kraju
artykuł:
Polacy coraz chętniej sięgają po roślinne zamienniki mięsa
artykuł:
Techniki manipulacji podwładnymi na podstawie eksperymentu Stanleya Milgrama
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
SOKOŁÓW uruchamia sprzedaż online
artykuł:
Wołowina kulinarna cz. II - wartość odżywcza i cechy tekstury
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Zdunczyk w.
,
Tkacz K.
)
artykuł:
Izomery trans kwasów tłuszczowych w produktach pochodzenia zwierzęcego
(
Makala H.
)
artykuł:
Kutrowanie jako zabieg kształtujący jakość homogenizowanych pasztetów sterylizowanych
(
Wajdzik J.
)
artykuł:
Receptury wewnętrzne nr 21
artykuł:
Stanowisko do planu strategicznego WPR na lata 2021-2027
artykuł:
Naturalne czynniki antyoksydacyjne przedłużające trwałość i poprawiające cechy organoleptyczne mięsa
(
Starek-Wojcicka A.
,
Osmolska E.
)
artykuł:
Burger wieprzowo-wołowy stabilizowany preparatem alginianowym
(
Pelka P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.