Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2024
|
74
|
3
|
Tytuł artykułu
Spontaneous fermentation of beetroot – effect of fermentation time and temperature and slice thickness on leaven quality
Autorzy
Miszczak I.
,
Tanska M.
,
Rejmer W.
,
Konopka I.
,
Zielinska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
3
Opis fizyczny
p.255-267,fig.,ref.
Twórcy
autor
Miszczak I.
Department of Food Plant Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl. Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Tanska M.
Department of Food Plant Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl. Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Rejmer W.
Department of Materials Technology and Machinery, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, ul. Oczapowskiego 11, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Konopka I.
Department of Food Plant Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl. Cieszyński 1, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Zielinska M.
Department of Systems Engineering, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, ul. Heweliusza 14, 10-718 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/192122
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4ec8aa54-10c2-4424-8522-5cf75dd92d53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.