PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1958 | 02 | 07 |

Tytuł artykułu

Sposoby poprawy właściwości wypiekowych żyta

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Sredstva uluchshenija khlebopekarnykh svojjstv rzhi
FR
Methodes d'amelioration de proprietes boulangeres du seigle
DE
Methoden der Verbesserung von Backeigenschiften des Roggens
EN
How baking values of rye may be improved

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

02

Numer

07

Opis fizyczny

s.200-201,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4eb9a128-8fa3-4bd3-a96a-9eecdb4a365a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.