Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1958
|
02
|
07
|
Tytuł artykułu
Sposoby poprawy właściwości wypiekowych żyta
Autorzy
Duma Z.
Warianty tytułu
RU
Sredstva uluchshenija khlebopekarnykh svojjstv rzhi
FR
Methodes d'amelioration de proprietes boulangeres du seigle
DE
Methoden der Verbesserung von Backeigenschiften des Roggens
EN
How baking values of rye may be improved
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1958
Tom
02
Numer
07
Opis fizyczny
s.200-201,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duma Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4eb9a128-8fa3-4bd3-a96a-9eecdb4a365a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.