PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 04 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ miedzi podawanej w pożywieniu na intensywność aminoacylacji w wybranych tkankach szczura

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The influence of cooper in food on aminoacylation intensity in certain rat tissues

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

04

Numer

1

Opis fizyczny

s.154-159,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zakład Chemii Ogólnej, Akademia Medyczna w Lublinie, Lublin
  • ul.Ponikwoda 34, 20-135 Lublin

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4eb5d7b8-31ec-4b27-afff-c9f509d8f924
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.