Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
Rocznik
2005
Tom
23
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Factors affecting fatty acid composition and dietetic value of beef
(
Barton I.
,
Kudrna V.
,
Bures D.
,
Krejcova M.
,
Zahradkova R.
)
artykuł:
Effect of inbred on reproduction and body weight of sheep in a closed Booroola flock
(
Rzewuska K.
,
Klewiec J.
,
Martyniuk E.
)
artykuł:
Hereditary and environmental effects on the quality of beef
(
Kogel J.
)
artykuł:
Nutritional potential for improving meat quality in poultry
(
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Cytochrome b gene (cytb) in analysis of anonymous biological traces and its application in veterinary diagnostics and animal conservation
(
Prusak B.
,
Grzybowski T.
)
artykuł:
The effect of administration of high doses of selected antioxidants upon the activity of beta-glucuronidase (β-GL) in liver, kidney and blood plasma of mice
(
Jozwik A.
,
Sliwa-Jozwik A.
,
Kolataj A.
)
artykuł:
Relations between the polymorphism in the coding and 5’-flanking regions of the porcine MYOD1 and MYF5 genes and selected productive traits in Line 990 gilts
(
Urbanski P.
,
Pierzchala M.
,
Kamyczek M.
,
Rozycki M.
,
Kuryl J.
)
artykuł:
Consumer-relevant aspects of pork quality
(
Fischer K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.