Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2024
|
29
|
4
|
Tytuł artykułu
Effect of dietary supplementation with β-hydroxy-β-methylbutyrate (HMB) on the carcass and meat quality characteristics of goat kids
Autorzy
Zabek K.
,
Daszkiewicz T.
,
Antoszkiewicz Z.
,
Kobzhassarov T.
,
Milewski S.
,
Micinski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2024
Tom
29
Numer
4
Opis fizyczny
p.1005-1020,ref.
Twórcy
autor
Zabek K.
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Daszkiewicz T.
Department of Commodity Science and Animal Raw Material Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Antoszkiewicz Z.
Department of Animal Nutrition and Feed Management, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Kobzhassarov T.
Department of Food Security and Biotechnology, Akhmet Baitursynuly Kostanay Regional University, Kostanay, Kazakhstan
autor
Milewski S.
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Micinski J.
Department of Sheep and Goat Breeding, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2024.29.3.3410
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4e9f2b60-b3e0-4703-aa9e-4649ed1f50a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.