Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2019
|
26
|
4
|
Tytuł artykułu
Influence of tomato cream soup physical parameters on satiety potential level
Autorzy
Skotnicka M.
,
Ocieczek A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
tomato fruit
cream soup
vegetable soup
mixed food
meal
vegetable food
isocaloric meal
nutritional behaviour
satiety
satiating potential
physical parameter
food parameter
viscosity
density
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
4
Opis fizyczny
p.5-21,fig.,ref.
Twórcy
autor
Skotnicka M.
Department of Food Commodity Science, Medical University of Gdansk, Poland
autor
Ocieczek A.
Faculty of Entrepreneurship and Quality Science, Gdynia Maritime University, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/aagr/117681
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4e98f14e-867c-4b21-b3d2-33462abc277b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.