Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena ilościowego i jakościowego składu mikroflory surowych wędlin dojrzewających za pomocą nowoczesnych metod diagnostycznych
Autorzy
Wesierska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Evaluation of quantitative and qualitative composition of microflora of raw ripened meats with modern diagnostic methods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
surowe wedliny dojrzewajace
mikroflora
sklad ilosciowy
sklad jakosciowy
identyfikacja
metody
opornosc na antybiotyki
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
4
Opis fizyczny
s.54-65,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wesierska E.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul. Balicka 122, 31-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2019/121/312
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4e017aec-0e7a-41bc-aaba-bccd60bbd417
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.