PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 26 | 4 |

Tytuł artykułu

Ocena ilościowego i jakościowego składu mikroflory surowych wędlin dojrzewających za pomocą nowoczesnych metod diagnostycznych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Evaluation of quantitative and qualitative composition of microflora of raw ripened meats with modern diagnostic methods

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

4

Opis fizyczny

s.54-65,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul. Balicka 122, 31-149 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-4e017aec-0e7a-41bc-aaba-bccd60bbd417
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.