Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2013
|
67
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Catering z zasadami. Jakość i bezpieczeństwo żywności w cateringu
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uslugi gastronomiczne
uslugi cateringowe
jakosc
bezpieczenstwo zywnosci
przyrzadzanie posilkow
dostawy
transport zywnosci
pojemniki
higiena zywnosci
serwowanie posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.5-6
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4dffa509-6024-40bf-97a3-5d65d40ab2ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.