Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2017
|
61
|
08
|
Tytuł artykułu
Energetycznie zoptymalizowane zagęszczanie soków owocowych
Autorzy
Zimmer E.
,
Haveriand H.
,
Latz M.
Warianty tytułu
EN
Energy-optimized compaction of fruit juices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2017
Tom
61
Numer
08
Opis fizyczny
s.30-32,rys.,tab.,wykr.,fot.
Twórcy
autor
Zimmer E.
Bucher Unipektin AG, Switzerland
autor
Haveriand H.
Bucher Unipektin AG, Switzerland
autor
Latz M.
Bucher Unipektin AG, Switzerland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4db9eae6-071b-4f81-8ca4-2fc312dc95f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.