Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
09
|
Tytuł artykułu
Krok po kroku
Autorzy
Kaczorowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
systemy jakosci
system HACCP
wdrozenia do praktyki
analiza zagrozen
krytyczny punkt kontrolny
opis produktu
przeznaczenie konsumenckie
schematy technologiczne
procesy technologiczne
weryfikacja
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
09
Opis fizyczny
s.152
Twórcy
autor
Kaczorowski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4d841305-2fcb-485c-a74c-aee6c7bfae4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.