Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2020
|
27
|
3
|
Tytuł artykułu
Ocena dostępności oraz składu suplementów diety zawierających ksantofile - luteinę, zeaksantynę i astaksantynę
Autorzy
Rewucka A.
,
Hamulka J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Assessment of availability and composition of dietary supplements containing xanthophylis - lutein, zeaxanthin and astaxanthin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2020
Tom
27
Numer
3
Opis fizyczny
s.87-99,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rewucka A.
Wydział Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Hamulka J.
Katedra Żywienia Człowieka, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul. Nowoursynowska 159 C, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2020/124/350
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4d619aa5-add3-470a-9551-27e42d731e56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.