Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2011
Tom
14
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Traditional yoghurt culture vs. selected quality properties of fermented beverages produced from goat‘s milk
(
Mituniewicz-Malek A.
,
Dmytrow I.
,
Jasinska M.
,
Balejko J.
,
Szymczak B.
)
artykuł:
The physical attributes of safflower seed as a function of moisture content, variety and size
(
Shakeri M.
,
Khodabakhshian R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.