Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Microbiologica Polonica
Rocznik
1989
Tom
38
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
The pPC8 plasmid isolated from Saccharopolyspora erythraea 3038 is a derivative of the Streptomyces cloning vector pIJ2
(
Denis F.
,
Fink D.
,
Klimuszko D.
,
Brzezinski R.
)
artykuł:
Phagocytosis of Staphylococcus aureus by somatic cells in dry cow secretion of mammary gland
(
Smuda P. H.
)
artykuł:
Structure and functions of the periplasmic space
(
Markiewicz Z.
)
artykuł:
Biological characterization of phage M1 adsorbing to capsular polysaccharide of Rhizobium meliloti strain L5.30
(
Malek W.
)
artykuł:
In memoriam dr Kazimierz S. Dygdala...
(
Kunicki-Goldfinger W. J. H.
)
artykuł:
The physiological role of eubacterial histone-like proteins
(
Paterczyk B.
)
artykuł:
Proteinases of Streptomyces fradiae I. Preliminary characterization and purification
(
Galas E.
,
Kaluzewska M. T.
)
artykuł:
Pleiotropic changes in the activities of extracellular toxins of Pseudomonas aeruginosa protease-deficient mutants
(
Aggarwal N.
,
Kalra M. S.
,
Singh A.
)
artykuł:
Bioproduction of indole acetic acid by the Rhizobium sp. from root nodules of a leguminous free Dalbergia sissoo roxb
(
Chattopadhyay K. K.
,
Basu P. S.
)
artykuł:
Enhancement of Aspergillus nidulans transformation by the ans1 sequence
(
Dzikowska A.
,
Weglenski P.
)
artykuł:
The cell - surface components of Bacteroides thetaiotaomicron as coating antigens in ELISA test
(
Rokosz A.
,
Grzybowski J.
,
Kaca W.
,
Meisel-Mikolajczyk F.
)
artykuł:
Staphylococcal L-asparaginase: Purification and properties of enzymic protein
(
Rozalska M.
)
artykuł:
Biochemical and genetic studies on degradation of chlorobenzoates by Pseudomonas
(
Singh H.
,
Kahlon R. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.