Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
01
|
Tytuł artykułu
Dziczyzna - duma kuchni
Autorzy
Kropielnicki M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
dziczyzna
mieso z daniela
mieso z jelenia
mieso z dzika
zastosowanie kulinarne
porady kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
01
Opis fizyczny
s.26-27,fot.
Twórcy
autor
Kropielnicki M.
Restauracja Dwie/3, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4d155845-87ab-418a-8773-9f9d86e66774
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.