Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
2018
|
20
|
5
|
Tytuł artykułu
Przemiany struktury podmiotowej przemysłu spożywczego w Polsce w XXI wieku
Autorzy
Chechelski P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Transformation of the subjective structure of the food industry in Poland in the 21 century
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu
Rocznik
2018
Tom
20
Numer
5
Opis fizyczny
s.29-35,rys.,tab.,biobliogr.
Twórcy
autor
Chechelski P.
Zakład Ekonomiki Przemysłu Spożywczego, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie, ul.Świętokrzyska 20, 00-002 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0012.6675
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4cbcb258-fb77-4918-a229-cca904014780
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.