Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1972
|
23
|
3
|
Tytuł artykułu
Badanie mleka surowego i sproszkowanego na zawartość ogólnego DDT i HCH
Autorzy
Cwiertniewska E.
,
Dominska J.
,
Kowianska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
An inqujry into total DDT and HCH residues in raw and powdered milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko surowe
mleko w proszku
DDT
HCH
badania naukowe
chromatografia cienkowarstwowa
powiat rypinski
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1972
Tom
23
Numer
3
Opis fizyczny
s.271-278,rys.,tab,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewska E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Dominska J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Kowianska E.
Dział Higieny Żywności i Żywienia, Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4cae483d-88ba-4ca7-955c-c4100392df10
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.