Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Dla samego znaku nikt nic nie kupi - stwierdza Andrzej Gantner, dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności ZP
(
Borek-Daruk M.
), s. s.6-7
artykuł:
Charakterystyka użytkowanych ras bydła mięsnego w Polsce
(
Wojcik P.
), s. s.10-15
artykuł:
Tradycyjne produkty mięsne Azji. Część II
(
Krzywiński T.
,
Tokarczyk G.
), s. s.22-24,26-27
artykuł:
Organizacja i zarządzanie logistyką w przedsiębiorstwach przetwórstwa i konserwowania mięsa
(
Rokicki T.
), s. s.32-34
artykuł:
Ocena stanu produkcji oraz ceny żywca rzeźnego w Polsce w 2011 roku
(
Mroczek R.
), s. s.36-38
artykuł:
Dlaczego należy walczyć z szarą strefą w branży mięsnej?
(
Winiarski M.
), s. s.40-41
artykuł:
Świat osłonek w przemyśle mięsnym
(
Borzyszkowski M.
), s. s.16,18,20
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.