Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2007
|
4
|
Tytuł artykułu
Optymalne receptury - optymalna jakość i cena
Autorzy
Schalk H.
,
Krzywinski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
receptury
jakosc
ceny
wedliny
optymalizacja produkcji
standaryzacja produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2007
Numer
4
Opis fizyczny
s.22-23,fot.
Twórcy
autor
Schalk H.
CSB-System Polska Sp. z o.o., ul.Chorwacka 45, 51-107 Wrocław
autor
Krzywinski A.
CSB-System Polska Sp. z o.o., ul.Chorwacka 45, 51-107 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4c73788f-14c5-4824-a80c-602b08c32cae
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.