Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2013
Tom
51
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
"Opłacalność produkcji i dobrostan świń"
(
Soszka M.
,
Karpowicz A.
)
artykuł:
Mieszane zakażenia układu oddechowego świń
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Zmiany w polskim rolnictwie
(
Kozera M.
)
artykuł:
Dlaczego para wodna skrapla się w budynkach?
(
Pleskot R.
)
artykuł:
Prestartery i startery jako specyficzne pasze dla prosiąt cz.2
(
Soszka M.
)
artykuł:
Witamina C w żywieniu świń
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Powstaje Stowarzyszenie Polskich Producentów Trzody Chlewnej „FORUM TCh”
(
ACONAR
)
artykuł:
Problemy związane z brakiem apetytu u prosiąt odsadzonych - możliwości poprawy sytuacji
(
Samorek M.
)
artykuł:
Prawidłowy odchów knurów przeznaczonych do dalszej hodowli
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Programy hodowlane, rasy i linie knurów inseminacyjnych
(
Garlicki P.
)
artykuł:
Zasady prawidłowego utrzymania (warunki środowiskowe, dobrostan, sposób eksploatacji) rozpłodników w stacjach knurów
(
Borowicz B.
)
artykuł:
Monitoringowe, wybrane dodatkowe badania nasienia knura
(
Nizanski W.
,
Bielas W.
,
Pasikowska J.
)
artykuł:
Automaty paszowe dla tuczników
(
Szulc R.
)
artykuł:
Amerykański farmer – ABC rozrodu, cz.3
(
Wlodarczak P.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
,
Marciniak M.
)
artykuł:
Pracownicy nowoczesnych ferm trzody potrzebują szkoleń
(
T.R.
)
artykuł:
Leki stosowane w zwalczaniu zespołu oddechowego świń - PRDC
(
Wrobel P.
)
artykuł:
Żywienie knurków i knurów hodowlanych
(
Rakowska G.
)
artykuł:
Niepowodzenia w rozrodzie z winy knura
(
Pedziwiatr S.
)
artykuł:
Produkcja nasienia, zasady wprowadzania nasienia do obrotu
(
Marczak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.